دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
بفرمایید کرپ انبه
در تابستان، خوردن هر خوراکی خنکی میتواند لذتبخش باشد؛ از انواع دسر گرفته تا غذاهای سرد. البته دسرها از خوراکیهای پرطرفدار و پرکالری هستند بنابراین باید در برنامه غذایی افرادی جای بگیرند که به انرژی فراوانی نیاز دارند؛ مثلا بچهها و نوجوانان...
در دنیای رنگارنگ دسرها، تهیه و خوردن انواع کرپ که دسری فرانسوی است، برای این روزهای گرم بسیار مناسب است.
● مقدار کالری
موادغذایی کرپ در مجموع ۷۸۰ کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تهیه شدن
۳ کرپ از آنها، مقدار کالریای که به هر نفر خواهدرسید، ۲۶۰ کیلوکالری خواهد بود از آنجا که این دسر کالری نسبتا زیادی دارد، بهتر است در وعده عصرانه میل شود.
● همراه این دسر
این دسر آنقدر کامل است که لازم نیست هیچ ماده غذاییای با آن مصرف کنید. البته میتوانید از برشهای انبه تازه و کرم شکلاتی برای تزیین کرپ تان استفاده کنید.
● طـرز تـهـیـه
ابتدا تخممرغها را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید. شیر و آرد (در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر) را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید. تابهای تفلون را با ۲ تا ۳ قطره روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید. این مایه را به ۳ قسمت تقسیم و کف تابه را با این مایه به اصطلاح فرش کنید. دو طرف کرپها را سرخ و تکتک در بشقاب قرار دهید. در مرحله بعد، در تابهای دیگر، به انبه پوست گرفته و خرد شده شکر قهوهای اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر جوش بیاید و کاراملی شود. حالا خامه را نیز بیفزایید و به سرعت هم بزنید تا شکر در حال جوش نسوزد. این مرحله ۳ تا ۴ دقیقه طول نخواهدکشید و بعد از گذشت این زمان، لازم است تابه از روی حرارت برداشته شود. از این سس روی کرپها بریزید و آنها را لوله کنید. روی آنها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید. به این ترتیب کرپ آماده خوردن خواهد بود.
● مـواد لازم (برای ۳ نفر)
شیر/۱فنجان/۳۰کیلوکالری
تخممرغ/۲عدد/۲۰۰کیلوکالری
شکر قهوهای/۱قاشق غذاخوری/۳۰کیلوکالری
آرد/۳قاشق غذاخوری/۸۰کیلوکالری
وانیل/نوک قاشق چایخوری/۰کیلوکالری
انبه/۱عدد/۶۰کیلوکالری
خامه/۲قاشق غذاخوری/۱۸۰کیلوکالری
بستنی وانیلی/۱لیوان/۲۵۰کیلوکالری
● پیشنهاد سرآشپز
سامان گلریز
مدرس آشپزی
۸ راز کرپ انبه
کرپ از دسرهای فرانسوی است که انواع بسیاری دارد. برای تهیه این دسر، بهخصوص از نوع انبه آن، نکتههای ویژهای را باید رعایت کرد. مثلا بهتر است در تهیه این دسر از شکر قهوهای استفاده و هنگام سرو آن، بستنی وانیلی میل شود. نکتههای دیگری که هنگام تهیه این کرپ باید رعایت کرد عبارتند از:
۱. وقتی تخممرغها را با آرد و شیر مخلوط میکنید، باید خوب هم بزنید زیرا این کار باعث میشود خمیر وا نرود و پاره نشود و حالت ارتجاعی خود را حفظ کند.
۲. آردها از نظر تصفیهشان (۳ صفر بودن) با هم متفاوت هستند به این ترتیب اگر مایه کرپ بیش از اندازه شل بود، میتوانید یک قاشق مرباخوری دیگر آرد به این مایه اضافه کنید.
۳. آردی که برای تهیه این دسر استفاده میکنید، میتواند هر آردی باشد؛ مثلا میتوانید آرد گندم سبوسدار یا حتی آرد برنج یا آرد ذرت به کار ببرید. البته در این صورت اندازههایشان متفاوت است مثلا آرد برنج را ۵ قاشق غذاخوری و آرد ذرت را به اندازه ۶ قاشق غذاخوری در مایه کرپ بریزید.
۴. با اینکه شکر قهوهای در کرپ کلاسیک ریخته میشود اما میتوانید در صورت دسترسی نداشتن به شکر قهوهای از شکر معمولی نیز استفاده کنید یا حتی در آن به جای شکر، عسل یا شیره توت بریزید.
۵. وقتی شکر در حال جوشیدن است، آن را به سرعت هم بزنید و توجه کنید وقتی خامه را اضافه کردید، این مرحله بیش از حد طولانی نشود زیرا در این صورت شکر میسوزد و طعم تلخی پیدا خواهد کرد.
۶. از آنجا که شکر در حال جوش بسیار داغ است، مراقب باشید زیرا در صورت تماس پوست دست با آن، به سرعت میسوزد و دردناک خواهد شد.
۷. از هر انبهای برای تهیه این دسر استفاده نکنید. انبه بهتر است سفت و نیمه رسیده باشد.
۸. با اینکه بستنی وانیلی بهترین طعم را با این کرپ ایجاد میکند، میتوانید از بستنی شکلاتی یا بستنی با طعم انبه نیز برای سرو این دسر استفاده کنید.
● اگر لاغر هستید
این دسر برای بچههای بد غذا و کم وزن بهترین عصرانه است زیرا هم مغذی و هم پرکالری است. البته افزودن کرم شکلاتی و بستنی بیشتر میتواند کالری آن و میزان انرژی دریافتی را بالاتر ببرد.
● اگر سلیاک دارید
از آنجا که به گلوتن (پروتئین) آرد گندم حساسیت دارید، میتوانید از آرد برنج که فاقد گلوتن است، برای تهیه این دسر استفاده کنید به این ترتیب دیگر دچار علایم بیماری نمیشوید و بهراحتی میتوانید این دسر را بهعنوان یک میانوعده میل کنید.
● اگر دیابت دارید
این دسر برای شما چندان مناسب نیست زیرا هم انبه دارد که جزو میوههای با اندیس گلایسمی بالاست و هم شکر و بستنی. با اینکه این دسر با شکر قهوهای تهیه میشود و میتوان آرد سبوسدار در مایه این دسر ریخت، مقدار محدود آن نیز میتواند نیاز به انسولین را در شما افزایش دهد بنابراین میزان مصرفتان را به حداقل برسانید.
ساقی اخوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم انتخابات مجلس دوازدهم عراق
قتل شهرداری تهران فضای مجازی تهران هواشناسی شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی شهرداری سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو دلار مسکن یارانه ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه طالبان
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل اینستاگرام آیفون سامسونگ اپل عکاسی ناسا
کاهش وزن فشار خون چای توت فرنگی کبد چرب