دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
سالمون مخصوص، یک ماهی متفاوت

مواد لازم :
فیله ماهی سالمون
پوره زیتون سیاه
کنجد
فلفلدلمهای
هویج
سبزیجات معطر
تمبرهندی
سیر
سسسویا
لایه فوقانی را اینطور درست کنید:
لایه فوقانی ماهی شامل پوره زیتون سیاه، کنجد تفت داده شده، فلفلدلمهای خرد شده، هویج ساطوریشده و مخلوطی از سبزیجات معطر میشود. ترکیبی از این مواد، پورهای خواهد شد که باید روی فیله قرار بگیرد.
بعد از اینکه تمبرهندی را با آبجوش مخلوط کرده و از صافی عبور دادید با سیر فراوان، نمک و فلفل، سس سویا مخلوط کرده و فیله ماهی را حدود نیم ساعت در این ترکیب میخوابانید تا مزهدار شود.بعد از اینکه لایه فوقانی را روی فیله ریختید حالا به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر میگذارید و بعد میل میکنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست