دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

سالمون مخصوص، یک ماهی متفاوت


سالمون مخصوص، یک ماهی متفاوت

● مواد لازم :
فیله ماهی سالمون
پوره زیتون سیاه
کنجد
فلفل‌دلمه‌ای
هویج
سبزیجات معطر
تمبرهندی
سیر
سس‌سویا
لایه فوقانی را اینطور درست کنید:
لایه فوقانی ماهی شامل پوره زیتون …

مواد لازم :

فیله ماهی سالمون

پوره زیتون سیاه

کنجد

فلفل‌دلمه‌ای

هویج

سبزیجات معطر

تمبرهندی

سیر

سس‌سویا

لایه فوقانی را اینطور درست کنید:

لایه فوقانی ماهی شامل پوره زیتون سیاه، کنجد تفت داده شده، فلفل‌دلمه‌ای خرد شده، هویج ساطوری‌شده و مخلوطی از سبزیجات معطر می‌شود. ترکیبی از این مواد، پوره‌ای خواهد شد که باید روی فیله قرار بگیرد.

بعد از اینکه تمبرهندی را با آب‌جوش مخلوط کرده و از صافی عبور دادید با سیر فراوان، نمک و فلفل، سس سویا مخلوط کرده و فیله ماهی را حدود نیم ساعت در این ترکیب می‌خوابانید تا مزه‌دار شود.بعد از اینکه لایه فوقانی را روی فیله ریختید حالا به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر می‌‌گذارید و بعد میل می‌کنید.