سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
تبوله Tabbouleh
مواد لازم برای تهیه ۴ پیمانه
- برگ جعفری تازه خردشده: ۸ پیمانه
- برگ نعناع: ۴ پیمانه
- بلغور سفید(گندم یا جو):۳قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی بدون پوست ودان خرد شده: ۳ عدد
- پیازچه خرد شده: ۲ عدد
مواد لازم جهت تهیه سس
- آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
- تخم زیره: ۲قاشق چایخوری
- روغن زیتون : ۲قاشق غذاخوری
- نمک وفلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱) پس از شستن برگ های جعفری، و نعناع ، آنها را خوب خشک کنید تا آبدار نباشند.
۲) بلغور را حدود ۱۵ دقیقه در آبجوش خیس کنید تا حجم آن دو برابر شود، سپس آن را در آبکشی بریزید تا آب اضافی اش خارج شود.
۳) گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه آب آنها در کاسه بزرگی ریخته و آب لیمو، زیره، روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه نماید وآن را کنار بگذارید تامزه دار شود.
۴) در طی این مدت جعفری ونعناع را کاملاً خرد کنید وبه همراه بلغور و پیازچه در کاسه محتوی گوجه فرنگی ها بریزید. این مواد را کاملاً یا یکدیگر مخلوط نمایید و آن را بلافاصله پس از آماده شدن مصرف کنید.
منبع: نشریه ی ایرانیان شماره ۳۴
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست