دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

کروکت مرغ


کروکت مرغ

● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره: ۱۲۵ گرم
آرد: ۲۵ گرم
شیر گرم: ۱۵۰ میلی‌لیتر
روغن مایع: به میزان لازم
سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد، نگینی
سیر: یک حبه ساطوری
تخم‌مرغ: یک عدد
پودر نان: ۵۰ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره: ۱۲۵ گرم

آرد: ۲۵ گرم

شیر گرم: ۱۵۰ میلی‌لیتر

روغن مایع: به میزان لازم

سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد، نگینی

سیر: یک حبه ساطوری

تخم‌مرغ: یک عدد

پودر نان: ۵۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.

۲ - ۲ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.

۳ - پس از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

۴ - پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را ۸ قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.

۵ - مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم‌مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت‌ها را در تخم‌مرغ زده در پودر نان بغلتانید و هر طرف آن را ۴ دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با سالاد سبز و نان سبوس‌د‌ار سرو کنید.

نکات

۱ - برای امتحان داغی روغن بند انگشت نان تست را در روغن بیندازید، اگر پس از یک دقیقه برشته و قهوه‌ای شد روغن آماده سرخ کردن کروکت‌هاست.

۲ - می‌توانید به مایه این کروکت انواع فلفل و سبزیجات ساطوری را اضافه کنید.

۳ - مایه کروکت باید خمیری و سفت باشد، بنابراین مرغ را با نیمی از سس مخلوط کرده و مابقی سس را کم‌کم اضافه کنید تا مایه شل نشود.