سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

مرغ کره ای(هندی)


● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره=۱۰۰ گرم

روغن=۱ قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط

زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

پودر کاری=۲ قاشق چایخوری

گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری

زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری

سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

هل سبز درسته=۳ عدد

دانه فلفل سیاه=۳ عدد

ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر

رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری

مرغ=۸ تکه بدون پوست

آب=۳/۲ پیمانه

خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه

برای تزئین:

گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده

طرز تهیه:

۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.

۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.

۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.

۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.

۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.

۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.