جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پتاژ اسفناج
مواد لازم :
فیله مرغ چرخ شده: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده: ۷۵۰ گرم
کرفس پخته: ۴۰۰ گرم
اسفناج ریز خرد شده: ۴۰۰ گرم
کره:۷۵ گرم
آرد: ۴۰ گرم
پیاز پخته : یک عدد
آب مرغ: ۳ پیمانه
شیر: دو پیمانه
خامه: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
سیبزمینی، کرفس و پیاز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ریخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فیله مرغ، نمک و فلفل بر روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.
در یک ماهی تابه آرد را با کره تفت داده، شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهی تابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ میریزیم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست