جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پتاژ اسفناج


طرز تهیه پتاژ اسفناج

● مواد لازم :
فیله مرغ چرخ شده: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده: ۷۵۰ گرم
کرفس پخته: ۴۰۰ گرم
اسفناج ریز خرد شده: ۴۰۰ گرم
کره:۷۵ گرم
آرد: ۴۰ گرم
پیاز پخته : یک عدد
آب مرغ: ۳ پیمانه
شیر: دو پیمانه
خامه: …

مواد لازم :

فیله مرغ چرخ شده: ۳۰۰ گرم

سیب زمینی پخته شده: ۷۵۰ گرم

کرفس پخته: ۴۰۰ گرم

اسفناج ریز خرد شده: ۴۰۰ گرم

کره:۷۵ گرم

آرد: ۴۰ گرم

پیاز پخته : یک عدد

آب مرغ: ۳ پیمانه

شیر: دو پیمانه

خامه: یک پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

سیب‌زمینی، کرفس و پیاز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ریخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فیله مرغ، نمک و فلفل بر روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.

در یک ماهی تابه آرد را با کره تفت داده، شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهی تابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ریزیم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.