جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پتاژ اسفناج
مواد لازم :
فیله مرغ چرخ شده: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده: ۷۵۰ گرم
کرفس پخته: ۴۰۰ گرم
اسفناج ریز خرد شده: ۴۰۰ گرم
کره:۷۵ گرم
آرد: ۴۰ گرم
پیاز پخته : یک عدد
آب مرغ: ۳ پیمانه
شیر: دو پیمانه
خامه: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
سیبزمینی، کرفس و پیاز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ریخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فیله مرغ، نمک و فلفل بر روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.
در یک ماهی تابه آرد را با کره تفت داده، شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهی تابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ میریزیم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات رهبر انقلاب ایران مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیسی مجلس رافائل گروسی
تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران آموزش و پرورش سیل
خودرو قیمت خودرو مالیات گاز قیمت طلا قیمت دلار پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت بانک مرکزی مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) محمدمهدی اسماعیلی سریال سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه آمریکا فلسطین روسیه رفح اوکراین ترکیه حمله به رفح چین نوار غزه مصر
استقلال پرسپولیس سردار آزمون فوتبال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس دورتموند
هوش مصنوعی فناوری ناسا اپل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ گوگل پارک فناوری پردیس
کاهش وزن تخم مرغ سرطان افسردگی هندوانه کبد چرب چاقی ناباروری