چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سس چیلی


سس چیلی

● مواد لازم:
▪ پیاز: ۴ عدد
▪ آویشن: یک قاشق چای‌خوری
▪ برگ‌بوی تازه: ۳ عدد
▪ سیر: ۴ حبه
▪ جوز هندی: یک عدد
▪ ادویه تند: به میزان لازم یا سس قرمز فلفلی
▪ فلفل چیلی: یک عدد
▪ عسل: ‌به میزان …

مواد لازم:

پیاز:

۴ عدد

آویشن:

یک قاشق چای‌خوری

برگ‌بوی تازه:

۳ عدد

سیر:

۴ حبه

جوز هندی:

یک عدد

ادویه تند:

به میزان لازم یا سس قرمز فلفلی

فلفل چیلی:

یک عدد

عسل:

‌به میزان کم

طرز تهیه:

پیازها را درون مخلوط‌کن با چاقو خرد کنید و آویشن را همراه با برگ بو و سیر داخل مخلوط‌کن بریزید. جوز هندی و تمامی ادویه‌های تندی که می‌خواهید استفاده کنید را داخل مخلوط‌کن بریزید. فلفل چیلی را مجدد با چاقو خرد کرده و همراه با کمی عسل به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان لازم درون آن بریزید و در آخر برگ بو را با قاشق در بیاورید و کل مواد را مخلوط کنید تا آنجایی که کاملا یکدست شوند. اگر دوست داشتید کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.