سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ پنیر و خامه


پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم
خامه  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
ترخون  :  ۱ قاشق سوپخوری
نان سفید  :  ۳ عدد
ابتدا پنیر گرویر یا لیقوان یا معمولی را رنده می‌کنیم، ترخان و جعفری را …

پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم

خامه  :  ۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری

ترخون  :  ۱ قاشق سوپخوری

نان سفید  :  ۳ عدد

ابتدا پنیر گرویر یا لیقوان یا معمولی را رنده می‌کنیم، ترخان و جعفری را نیز خرد می‌کنیم.

سپس پنیر و خامه را مخلوط می‌کنیم و سبزی را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شود، از مایه روی نان بریده شده می‌مالیم و روی آنرا با یکعدد بادام پوست گرفته بو داده تزیین میکنیم. این مایه را هم ممکن است با قیف روی نان بریزیم و با یک نصف بادام روی آن را تزئین کنیم.