پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خوراک جوجه و فلفل هندی
مواد لازم
گوشت سینه مرغ بدون پوست :
۱۲۰۰ گرم
فلفل سبز :
۱۰۰۰ عدد
نشاسته :
۳ قاشق مربا خوری
زنجبیل :
۱ قاشق مربا خوری
شکر :
۲ قاشق مربا خوری
سیر :
۱ قاشق مربا خوری
آب :
۲.۵ فنجان
فلفل سیاه :
قدری
نمک :
۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعهاش نمائید.
فلفل هندی را شسته آن را به قطعات ریز بریده مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را در آب سرد آبکشی کرده فلفلها را پس از خشک کردن در کماجدانی که با روغن بادام زمینی به اندازه کافی چرب شده، بریزید و مدت دو دقیقه بپزید، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبیل و سیر و فلفل سیاه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقیقه بجوشد. آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقیقه بپزید.
ashpazi-irani.mihanblog.com
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رئیسی رافائل گروسی حجاب مجلس
رئیس جمهور قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت شهرداری سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو نمایشگاه نفت مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سینمای ایران هدیه تهرانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینما تئاتر کتاب دفاع مقدس موسیقی فیلم
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری زمین سامسونگ اینترنت اپل عیسی زارع پور آب گوگل ناسا
آسم سبک زندگی افسردگی بیمه کمردرد آلرژی