پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک جوجه و فلفل هندی


طرز تهیه خوراک جوجه و فلفل هندی

● مواد لازم
▪ گوشت سینه مرغ بدون پوست : ۱۲۰۰ گرم
▪ فلفل سبز : ۱۰۰۰ عدد
▪ نشاسته : ۳ قاشق مربا خوری
▪ زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
▪ شکر : ۲ قاشق مربا خوری
▪ سیر : ۱ قاشق مربا خوری
▪ آب : ۲.۵ فنجان
▪ …

مواد لازم

گوشت سینه مرغ بدون پوست :

۱۲۰۰ گرم

فلفل سبز :

۱۰۰۰ عدد

نشاسته :

۳ قاشق مربا خوری

زنجبیل :

۱ قاشق مربا خوری

شکر :

۲ قاشق مربا خوری

سیر :

۱ قاشق مربا خوری

آب :

۲.۵ فنجان

فلفل سیاه :

قدری

نمک :

۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعه‌اش نمائید.

فلفل هندی را شسته آن را به قطعات ریز بریده مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را در آب سرد آبکشی کرده فلفل‌ها را پس از خشک کردن در کماجدانی که با روغن بادام زمینی به اندازه کافی چرب شده، بریزید و مدت دو دقیقه بپزید، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبیل و سیر و فلفل سیاه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقیقه بجوشد. آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقیقه بپزید.

ashpazi-irani.mihanblog.com