سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

نان شیرینی قمی


آرد سفید  :  ۲۵۰ گرم
شکر  :  ۲۵۰ گرم
تخم مرغ  :  ۱ عدد
پوست پرتقال  :  ۱ قاشق سوپخوری
آرد سیب زمینی  :  ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۰.۵ فنجان
بادام  :  ۵۰ گرم
شکر را در کره ریخته روی آتش بگذارید سپس تخم مرغ …

آرد سفید  :  ۲۵۰ گرم

شکر  :  ۲۵۰ گرم

تخم مرغ  :  ۱ عدد

پوست پرتقال  :  ۱ قاشق سوپخوری

آرد سیب زمینی  :  ۷۵ گرم

شیر هموژنیزه  :  ۰.۵ فنجان

بادام  :  ۵۰ گرم

شکر را در کره ریخته روی آتش بگذارید سپس تخم مرغ را هم زده شیر مخلوطش نموده در کره و شیر بریزید، آرد سفید و سیب زمینی را نیز به مایه فوق اضافه کنید و پوست کوبیده پرتقال را در آن ریخته خمیر را ورز داده آن را با وردنه باز نموده و قالب زده در سینی گذاشته زیر آتش ملایم بپزید.