جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
۱۰ مطلب مهم برای انتخاب یک نام خوب برای دامنه (Domain Name)
چگونه می توان یک نام خوب برای دامنه انتخاب کرد؟ خوب البته این یک موضوع ذهنی است ،اما برای یک انتخاب خوب باید این ده نکته را در نظر گرفت .
۱) نام دامنه خوب به راحتی به ذهن سپرده می شود و به راحتی نیز تایپ می شود. بطورکلی یعنی یک نام کوتاه انتخاب کنید.
۲) در صورت امکان هجی ها باید از هم جدا شوند.وقتی BetterWritingSkills را به عنوان یک نام دامنه انتخاب کردم ، عمدا هجی ها را در نظر نگرفتم . موافقم با اینکه اگر به شکل Better-Writing-Skills انتخاب کرده بودم خیلی راحت تر خوانده می شدند، ولی مشکل اینجاست که گفتن این نام به این شکل خیلی مشکل است. اگر کسی آدرس وب من را بپرسد و من جواب بدهم Better خط تیره Writing خط تیره Skills دات Com مطمئنا انتظار ندارم این آدرس را به خاطر بسپارد. اکثرنامهای دامنه خط تیره ندارند. بنابراین وقتی اسم دامنه تان را به کسی می گویید اکثرا آن را بدون خط تیره تایپ می کنند.
۳) بهتر است شکل جمع کلمات را انتخاب کنید البته اگر مناسب با موضوع باشد. مثلا اگر قطارهای اسباب بازی می فروشید ، من toytrains.com را انتخاب می کنم بجای toytrain.com .
۴) برنامه های جستجوی نام دامنه می توانند برای انتخاب نامهای مختلف به شما کمک کنند. یکی از این برنامه ها Mozzle Std ۲.۳۰ که می توانید آن را از آدرس زیر بصورت رایگان دریافت نمایید:
http://www.simtel.net/pub/pd/۵۴۲۲۸.html
وقتی برای انتخاب یک نام دامنه فکر می کنید برنامه هایی مثل این برنامه کمکهای بزرگی هستند برای انتخاب بهترآن.
۵) اگر محصولات یا خدماتتان را برای مصرف کننده های یک کشور خاص بازار یابی می کنید ، حتما از دامنه های top-level آن کشور استفاده کنید.
مثلا اگر خرده فروشی محصولی درنیوزلند انجام می دهید از دامنه های .nz و درایران ازدامنه های .ir استفاده کنید. این به شناخت محلی بودن سایت شما خیلی کمک خواهد کرد. از طرف دیگر اگر محصولات یا سرویسهای خود را می خواهید جهانی بازاریابی کنید از دامنه های .com استفاده کنید.
۶) از کلمه هایی که هجی مشکلی دارند استفاده نکنید. به عبارتی از کلمه هایی که بصورت متفاوت در بقیه کشورها هجی می شوند استفاده نکنید.برای مثال ColorChart.com ممکن است برای کسانی که در بعضی از نقاط دیگر آمریکا زندگی می کنند بصورت ColourChart.com باشد.
۷) مطمئن شوید که اسم دامنه ای که انتخاب می کنید نام تجاری شرکتی نباشد یا اینکه مشکلات قانونی از این قبیل نداشته باشد.
۸) اسامی که مارک هستند مانند (BarnesAndNoble.com) شاید بهتر از نامهای عمومی مانند Books.com باشند. سالیان زیاد همه بر این باور بودند که نامهای عمومی ارزش و اعتبار خیلی زیادی دارند .( مثلا در دهه ۹۰ بعضی از نامهای عمومی به قیمتهای چند میلیون دلار خرید و فروش میشد).
جدیدا ، تحلیلگران این رشته استدلال می کنند که انتخاب دامنه ای که نام تجاری شما را بیشتر نمایان کند خیلی مهم است. مثلا اگر شما سرمایه گذاری زمانی و پولی برای جا انداختن نام (مارک) خود (مثلاToyota ) کرده اید بهتر است نام Toyota.com را برای وب سایتتان انتخاب کنید بجای یک نام عمومی از قبیل GreatCars.com .
۹) از انتخاب نامهای خیلی مشابه با نامهای موجود اجتناب کنید.نه فقط به دلیل مورد ۷ ، چرا که می خواهید نام تجاری خود را بیشتر از رقبایتان جا بیاندازید.
۱۰) به خاطر داشته باشید که شما مالک نام دامنه خود نیستید. شما فقط برای مدت زمان محدودی این نام را اجاره می کنید . مواظب باشید نام دامنه تان منقضی نشود یا اینکه ممکن است رقبای شما آن را از چنگ شما در بیاورند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست