جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

رتی فیله با شیر و هویج


رتی فیله با شیر و هویج

● مواد لازم :
▪ فیله یا راسته حدود ۱ کیلوگرم
▪ روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
▪ کره ۲ قاشق سوپخوری
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ ساقهٔ کرفس خرد شده ۱ عدد
▪ هویج خلال شده ۸ عدد
▪ فلفل ۱ قاشق چایخروی …

مواد لازم :

فیله یا راسته حدود ۱ کیلوگرم

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری

کره ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد شده ۱ عدد

ساقهٔ کرفس خرد شده ۱ عدد

هویج خلال شده ۸ عدد

فلفل ۱ قاشق چایخروی

برگ بو ۲ عدد

نمک به میزان لازم

شیر ۲ پیمانه

طرز تهیه :

مطابق دستورتهیه رتی فیله در بخش نکات رتی فیله را تهیه کنید . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید . روغن و کره را در ماهیتابه ریخته روی حرارت گذاشته پیاز, ساقهٔ کرفس و هویج را اضافه کرده و در کره تف دهیدتا نرم شوند . سبزیجات را از ماهیتابه در اورده رتی فیله را در باقیمانده روغن خوب سرخ کنید تااطراف آن کاملاً طلایی شو . سبزیجات , فلفل, برگ بو ونمک را به رتی فیله اضافه کنید . شیر را داغ کنید و روی مواد بریزید, در ماهیتابه را بگذارید . به مدت یک ساعت و نیم در طبقهٔ وسط فر قرار دهید تا رتی فیله بپزد . سپس رتی فیله را از داخل ماهیتابه بردارید نخ دور آن را باز کنید و رتی فیله را به ورقه های نازک برش دهید و در جای گرم بگذارید . برگ بوها را از قابلمه خارج کرده محتویات قابلمه را داخل یک آبکش بریزید تا سس آن جدا شود . سس را داخل یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود ورقه های رتی فیله را داخل یک دیس چیده و دور آن را با هویج های پخته شده تزئین کنید سس را در یک ظرف جداگانه در کنار دیس رتی فیله بگذارید