پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

مربای زرشک


زرشک  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۴۰۰۰ گرم
وانیل  :  ۲.۳۵ گرم
آب  :  ۶ فنجان
زرشک قرمز بی‌دانه را پاک نکوده خوب بشوئید تا تمیز بشود. سپس آن را در شکر و آب ریخته بپزید، همین که کمی پخته شد، وانیل و یا …

زرشک  :  ۳۰۰۰ گرم

شکر  :  ۴۰۰۰ گرم

وانیل  :  ۲.۳۵ گرم

آب  :  ۶ فنجان

زرشک قرمز بی‌دانه را پاک نکوده خوب بشوئید تا تمیز بشود. سپس آن را در شکر و آب ریخته بپزید، همین که کمی پخته شد، وانیل و یا گلاب به آن مخلوط نمائید و بگذارید قوام بیاید.