چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

مرغ کاری با نودل برنج


مرغ کاری با نودل برنج

نودل های برنج را خرد و در آب خیس کنید و همچون دستور پخت روی پاکت، آنها را بپزید.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

• مواد لازم

۲۳۰ گرم نودل پهن برنج

۶۸۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده به قطعات سه سانتی‌متری

دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۴۵۰ گرم لوبیا سبز

۴۰۰ گرم شیر نارگیل شیرین نشده

نصف پیمانه آب

یک قاشق غذاخوری شکر

یک قاشق غذاخوری سس ماهی

نصف تا ۱ قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز

¼ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

قاشق چایخوری پیمانه ریحان تازه

• طرز تهیه

۱. نودل های برنج را خرد و در آب خیس کنید و همچون دستور پخت روی پاکت، آنها را بپزید.

۲. در یک تابه، روی حرارت متوسط به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سینه های مرغ را تفت دهید تا دیگر صورتی نباشند. سپس لوبیا سبز را اضافه کنید و بگذارید تا با مرغ ها پخته شوند. مخلوط مرغ را از تابه خارج کنید.

۳. در یک تابه، شیر نارگیل، آب، شکر، سس ماهی، خمیر کاری، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. نودل ها و مرغ ها را داخل آن بریزید و هم بزنید و بگذارید دوباره بجوشد. حرارت را کم کنید تا سس کمی غلیظ و نودل ها نرم شوند. ریحان را داخل آن بپاشید و سرو کنید.