سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

بستنی سنتی


نوع مقدار
شیر پر چرب ۱ لیتر
شکر ۵۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
ثعلب ۱ قاشق غذاخوری
گلاب نصف استکان
خامه معمولی ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۵۰ گرم
اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شیر …

نوع مقدار

شیر پر چرب ۱ لیتر

شکر ۵۰۰ گرم

زعفران به مقدار لازم

ثعلب ۱ قاشق غذاخوری

گلاب نصف استکان

خامه معمولی ۱۰۰ گرم

خلال پسته ۵۰ گرم

اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شیر می ریزیم و بعد مقدار لازم زعفران به آن اضافه می کنیم و بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم و در داخل فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند و بعد مایع آماده شده را هر ده دقیقه یکبار مخلوط می کنیم تا سفت شود و خامه یخ زده را به صورت ریز شده به مایع اضافه و خلال پسته را به آن اضافه می کنیم تا شش ساعت بعد قابل مصرف شود.