سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه رولت خرما


طرز تهیه رولت خرما

بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.

مواد لازم :

آرد ۳ پیمانه

کره سه چهارم پیمانه

پودرقند یک دوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

شیر یک دوم پیمانه

خرما حدود ۵۰ عدد

گردوی خرد شده ۱ پیمانه

پودر پسته

دارچین ۱ قاشق غذاخوری

شکر یک دوم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ به مقدار لازم

روش تهیه :

کره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هسته‌های خرما را درآورده و یک چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهای ۲ سانتی‌ برش دهید، نوار را یک دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر، پودر پسته و گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر چرب شده قرار دهید، آن‌گاه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس صبر کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید. برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آن‌ها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.

نکته تغذیه‌ای :

بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.