دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

خوراک لپه باقالی (باقلا)


خوراک لپه باقالی (باقلا)

● مواد لازم
▪ یک پیمانه لپه باقالی
▪ یک پیاز کوچولو
▪ یک قاشق چایخوری زردچوبه
▪ نمک
▪ کمی روغن (مایع ترجیحاْ!)
● طرز تهیه :
یک پیمانه لپه باقالی رو خیس کنید. یک ساعت بعد یک پیاز کوچولو …

مواد لازم

یک پیمانه لپه باقالی

یک پیاز کوچولو

یک قاشق چایخوری زردچوبه

نمک

کمی روغن (مایع ترجیحاْ!)

طرز تهیه :

یک پیمانه لپه باقالی رو خیس کنید. یک ساعت بعد یک پیاز کوچولو رو رنده کنید توی قابلمه و با کمی روغن سرخ کنید. یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و کمی بچرخونید. آب باقالی رو خالی کنید و بریزش تو قابلمه، یکی دو دقیقه تفت بدین... آب بریزید تو قابلمه تا روی باقالی رو بپوشونه ( نه خیلی زیاد) . بذارید بجوشه، نمک رو اضافه کنید و بعد کمش کنید تا ریزجوش بزنه. وقتی آب باقالی تموم شد و نسبتاً بی آب شد آماده است

(حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ی بعد: به شعله ی گاز بستگی داره) . وقتی غذا آماده می شه کمی له شده و تو هم رفته. اگه ذائقه ی ترشی طلب دارین نصف قاشق چایخوری آبلیمو بریزین تو غذا (خیلی کم! توصیه ی من اینه که غذا رو اول بچشین و بعد اگر به نظرتون اومد آبلیمو کم داره اضافه کنید).

http://monnom.blogfa.com/cat-۱.aspx