چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوفله کدو بادمجان


سوفله کدو بادمجان

● مواد لازم
▪ بادمجان: نیم کیلو
▪ کدو: نیم کیلو
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
▪ پیاز سرخ کرده: یک قاشق
▪ قارچ خرد شده: ۲۵۰گرم
▪ فلفل دلمه ایی خرد شده: ۱۰۰گرم
▪ پنیر پیتزا: ۲۵۰گرم
▪ رب گوجه …

مواد لازم

بادمجان:

نیم کیلو

کدو:

نیم کیلو

گوشت چرخ کرده:

۲۰۰گرم

پیاز سرخ کرده:

یک قاشق

قارچ خرد شده:

۲۵۰گرم

فلفل دلمه ایی خرد شده:

۱۰۰گرم

پنیر پیتزا:

۲۵۰گرم

رب گوجه فرنگی:

یک قاشق

سس سفید:

یک لیوان

روغن:

به اندازه لازم

نمک وفلفل:

به اندازه کافی

طرز تهیه

بادمجان وکدو‌ها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا می‌گذاریم سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمه‌ایی را اضافه و بعد پیاز سرخ شده و رب و نمک و فلفل را اضافه و تفت می‌دهیم ویک استکان آب ریخته و درآن را بسته و می‌گذاریم که آب آن تمام شود.

یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می‌کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می‌چینیم تا ته ظرف پر شود حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف می‌کنیم مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه می‌دهید تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا می‌پوشانیم فر را که قبلا گرم کرده‌ایم ظرف را در آن قرار می‌دهیم بمدت ۱۰دقیقه تا پنیر آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو می‌نماییم.