چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کیک نان تست


کیک نان تست

این غذا بسیار آسان تهیه شده و به دلیلی وجود سبزیجات و نان و گوشت غذای کاملی به حساب می آید. مواد لازم آن را نسبت به قالبی که در نظر دارید می توانید کم یا زیاد کنید.

● مواد لازم:
▪ نان …

این غذا بسیار آسان تهیه شده و به دلیلی وجود سبزیجات و نان و گوشت غذای کاملی به حساب می آید. مواد لازم آن را نسبت به قالبی که در نظر دارید می توانید کم یا زیاد کنید.

مواد لازم:

نان تست یک بسته

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

سیب زمینی ۲ عدد

هویج ۲ عدد

نخود سبز ۱ پیمانه

سبزی معطر ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

کره به میزان لازم

پنیر موتزارلا به میزان لازم

قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید و بعد رب و زردچوبه را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

هویج و سیب زمینی را آب پز کنید. بعد از پخت به شکل نگینی خرد کنید ( به اندازه ای که ابعاد آن با نخود فرنگی هماهنگ باشد تا تمام سبزیجات در غذا به یک اندازه دیده شود ) هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مراقب باشید هویج و سیب زمینی آنقدر نپخته باشد که در هنگام هم زدن له شود. مایه آماده را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

یک قالب که بتوان داخل فر قرار داد بردارید، بهتر است قالب شما کمربندی باشد تا در آوردن کیک از قالب راحت باشد. من برای قالب ۲۰ سانتی ۲ عدد تخم مرغ استفاده کردم.

زرده و سفید تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را با هم زن آن قدر بزنید تا سفت شده و از ظرف نریزد. زرده ها را داخل ظرفی با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید.

قالب مورد نظر را با کره چرب کنید. نانهای تست را به زرده تخم مرغ به خوبی آغشته کنید و به صورت فشرده داخل قالب بچینید، طوری که کف و دیواره های قالب به صورت کامل با نان پوشیده شود. مایه گوشت و سبزیجات را با سفیده تخم مرغ به آرامی مخلوط کنید و روی نانها داخل قالب بریزید و در آخر روی قالب را نیز با نان تست بپوشانید. ( نانهای روی قالب را نیز به زرده تخم مرغ آغشته کنید )

برای اینکه نانها را به درستی در قالب بچینید، مطمئناً دور نانها و قسمتهایی از مغز نان خرد شده است که این مقدار نیز دور ریز نداشته و میتوانید آن را خوب خرد کرده در انتها روی کیک بریزید و سپس تمام روی کیک را با پنیر موتزارلا ( پنیر پیتزا ) بپوشانید. سپس قالب را تا وقتی که روی آن کاملاً طلایی شود داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید و بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد برش زده و سرو کنید.

مریم محمدی