جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
املت قارچ و گوجه فرنگی
مواد لازم:
قارچ ۲۰۰ گرم،
گوجهفرنگی متوسط:
۲ عدد،
تخممرغ:
۴ عدد، پنیر: ۷۵ گرم،
جعفری خردشده:
نصف پیمانه
نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
مقداری روغن داخل ظرفی بریزید و قارچها را که از قبل شسته و خرد کردهاید، همراه گوجهفرنگیهای خردشده درون روغن تفت دهید. در ظرفی دیگر تخممرغها را شکسته و خوب بزنید تا مخلوط شود. حالا جعفری خردشده و پنیر رندهشده را هم به تخممرغها اضافه کنید. نمک و فلفل را هم بریزید ، سپس قارچ و گوجه فرنگی تفت داده شده را هم به بقیه مواد اضافه کرده و خوب به هم بزنید. در مرحله آخر هم مواد را درون روغن بریزید و به هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه که یک طرف املت طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر املت هم طلایی و غذا آماده شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست