جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

املت قارچ و گوجه فرنگی


املت قارچ و گوجه فرنگی

● مواد لازم:
▪ قارچ ۲۰۰ گرم،
▪ گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ عدد،
▪ تخم‌مرغ: ۴ عدد، پنیر: ۷۵ گرم،
▪ جعفری خردشده: نصف پیمانه
▪ نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم

● طرز تهیه:
مقداری روغن …

مواد لازم:

قارچ ۲۰۰ گرم،

گوجه‌فرنگی متوسط:

۲ عدد،

تخم‌مرغ:

۴ عدد، پنیر: ۷۵ گرم،

جعفری خردشده:

نصف پیمانه

نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

مقداری روغن داخل ظرفی بریزید و قارچ‌ها را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید، همراه گوجه‌فرنگی‌های خردشده درون روغن تفت دهید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب بزنید تا مخلوط شود. حالا جعفری خردشده و پنیر رنده‌شده را هم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. نمک و فلفل را هم بریزید ، سپس قارچ و گوجه فرنگی تفت داده شده را هم به بقیه مواد اضافه کرده و خوب به هم بزنید. در مرحله آخر هم مواد را درون روغن بریزید و به هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه که یک طرف املت طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر املت هم طلایی و غذا آماده شود.