جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
آجیل خطر ابتلا به سرطان را نصف میكند
خوردن غذاهای حاوی ویتامین E از جمله آجیل و روغن زیتون با عث نصف شدن خطر ابتلا به سرطان میشود. محققان مركز سرطان شناسی در اورلاندوی فلوریدا با هدف بررسی نقش تغذیه مفید در كاهش انواع سرطان به این نتیجه رسیدند كه مصرف مواد غذایی مانند آجیل و روغن زیتون میتواند ابتلا به سرطان مثانه را در انسان به نصف تقلیل دهد.
محققان این مركز همچنین گفتند: مصرف ویتامین E نقش موثری در كاهش حملههای قلبی دارد اما هنوز از نظر عملی نتوانستهاند مدارك قابل مستندی را در این خصوص ارائه كنند.
گفتنی است، مطالعه اخیر روی ۱۰۰۰ نفر از ساكنین هیوستون تگزاس صورت گرفت و موارد ابتلا به سرطان مثانه را در بین كسانی كه ویتامین E بیشتری مصرف كرده بودند ۲۵ درصد كمتر از بقیه مشاهده كردند.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت
خودرو دلار ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران کتاب مهران مدیری تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان تسلا فیلترینگ ناسا تبلیغات ایلان ماسک اپل
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن