جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه پنیر و ریحان


کلوچه پنیر و ریحان

▪ مواد لازم برای ۱۲ نفر:
- آرد - دو و نیم پیمانه
- پنیر پارمیزان رنده شده - یک چهارم پیمانه
- ریحان تازه خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری یا ۲ قاشق مرباخوری ریحان خشک
- بکینگ پودر - دو و نیم قاشق …

مواد لازم برای ۱۲ نفر:

- آرد - دو و نیم پیمانه

- پنیر پارمیزان رنده شده - یک چهارم پیمانه

- ریحان تازه خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری یا ۲ قاشق مرباخوری ریحان خشک

- بکینگ پودر - دو و نیم قاشق مرباخوری

- جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

- نمک - نصف قاشق مرباخوری

- فلفل سیاه - یک چهارم قاشق مرباخوری

- شیر بریده - یک پیمانه

- روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی آرد، پنیر، ریحان، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

شیر بریده و روغن را به اندازه بریزید تا خمیر مرطوب شود.

خمیر به دست آمده را در سطحی که کمی آرد پاشیده اید ورز دهید و آن را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با ته لیوان یا برش زن گرد مخصوص کلوچه ها را ببرید و با کمی فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱۸ دقیقه روی ۲۰۰ درجه سلسیوس بپزید.