جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه پنیر و ریحان
مواد لازم برای ۱۲ نفر:
- آرد - دو و نیم پیمانه
- پنیر پارمیزان رنده شده - یک چهارم پیمانه
- ریحان تازه خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری یا ۲ قاشق مرباخوری ریحان خشک
- بکینگ پودر - دو و نیم قاشق مرباخوری
- جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
- نمک - نصف قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه - یک چهارم قاشق مرباخوری
- شیر بریده - یک پیمانه
- روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرف بزرگی آرد، پنیر، ریحان، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
شیر بریده و روغن را به اندازه بریزید تا خمیر مرطوب شود.
خمیر به دست آمده را در سطحی که کمی آرد پاشیده اید ورز دهید و آن را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با ته لیوان یا برش زن گرد مخصوص کلوچه ها را ببرید و با کمی فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱۸ دقیقه روی ۲۰۰ درجه سلسیوس بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست