چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کیک فنجانی


کیک فنجانی

● مواد لازم
▪ نصف فنجان کره
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ نصف فنجان شیر
▪ یک ونیم قاشق مرباخوری پودر بادام
▪ یک و نیم فنجان آرد
▪ یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪ یک چهارم …

مواد لازم

نصف فنجان کره

سه چهارم فنجان شکر

دو عدد تخم مرغ

نصف فنجان شیر

یک ونیم قاشق مرباخوری پودر بادام

یک و نیم فنجان آرد

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

دو فنجان توت فرنگی خرد شده

سه چهارم فنجان خلال بادام

طرز تهیه

درون ۱۲ فنجان کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.

فر را روی ۳۷۵ درجه روشن کنید. سپس در یک ظرف کره را با شکر مخلوط کرده و تخم مرغ را اضافه کنید.

آن را درون مخلوط کن کاملاً مخلوط کرده و آرد، بادام و شیر را اضافه کنید. سپس نمک و بیکینگ پودر را بیفزایید.

توت فرنگی و خلال بادام را اضافه کرده با چنگال هم بزنید.

مخلوط را درون فنجان ها ریخته و برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

مریم سعادتی