شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

فلفل فرنگی با سس


پیاز  :  ۲ فنجان
روغن زیتون  :  ۴ قاشق سوپخوری
اکلیل الجبل  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  :  ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
فلفل فرنگی شیرین  :  ۴ فنجان
سس گوجه فرنگی  :  ۴ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  …

پیاز  :  ۲ فنجان

روغن زیتون  :  ۴ قاشق سوپخوری

اکلیل الجبل  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه  :  ۰.۲۵ قاشق سوپخوری

فلفل فرنگی شیرین  :  ۴ فنجان

سس گوجه فرنگی  :  ۴ قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری

نمک  :  ۲.۵ قاشق مربا خوری

روغن را در دیگچه آب نموده و پیاز را در آن سرخ کنید. قطعات فلفل فرنگی، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و اکلیل الجبل را در آن ریخته روی آتش ملایم به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و موقعی که فلفل فرنگی نرم شد آن را از روی آتش برداشته رویش جعفری خرد کرده بپاشید و میل کنید. ضمناً اگر بخواهید می‌توانید اکلیل الجبل را نریزید.