چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
پای گوشت
مواد لازم برای خمیر پای:
آرد سفید یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر یک سوم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
کره یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه خمیر:
برای تهیه خمیر، آرد را با نمک و بیکینگ پودر الک کنید و کره را که ذوب کردهاید، به آن افزوده و هم بزنید. تخم مرغ و شیر را به آرد اضافه کرده با دست مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی به وجود آید. این خمیر را به مدت یک تا دو ساعت استراحت دهید تا اصطلاحاً عمل بیاید. خمیر را در مدت استراحت در فضای آشپزخانه بگذارید و روی آن را با یک پارچه بپوشانید.
مواد لازم برای پای:
گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم
پیاز یک عدد بزرگ
سس بشامل یک لیوان
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه مواد گوشتی پای:
برای تهیه مواد داخلی پای، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. حالا گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و تفت دهید. ادویهها را اضافه کنید و در صورت تمایل کمی دارچین روی گوشت بریزید. این مواد را با کمی آب بپزید تا حدی که آب آن تمام شود. در این مرحله میتوانید رب هم به مواد گوشتیتان اضافه کنید که این کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد. بنا به سلیقه خود، میتوانید از موادی در مایه گوشتی استفاده کنید که این مایه را رنگین و زیباتر کند. مثل فلفل دلمهای رنگی، ذرت، هویج، قارچ و...
سس بشامل را آماده کنید. برای این کار باید سه قاشق سوپخوری آرد را در ظرفی تفت داده، روی آن کره ذوب شده بریزید و هم بزنید. سپس نصف تا دو سوم لیوان شیر به آن افزوده و اجازه دهید روی شعله ملایم قوام بگیرد. مراقب باشید سس بشاملتان ته نگیرد.
حالا خمیر پای را که عمل آمده، در ظرف مخصوص طبخ پای یا یک ظرف دایرهای شکل دیگر پهن کرده و با چنگال، چند سوراخ کف خمیر ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. حالا مواد گوشتی آماده شده را داخل خمیر بریزید. توجه داشته باشید که مواد گوشتی خیس و آبدار نباشند.
روی تمام سطح گوشت را سس بشامل ریخته و آن را در فری که قبلاً گرم کردهاید، بگذارید.
۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که خمیر پخت و سس به خورد مواد رفت، ظرف را بیرون آورده و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید. حرارت فر در تمام این مراحل باید ۱۶۰درجه سانتی گراد باشد. نشانه پخته شدن پای گوشت این است که پنیر و لبههای نان طلایی رنگ شود. شما میتوانید پای آماده شده را با سس کچاپ میل کنید.
نکته: اگر مایل بودید میتوانید پنیر پیتزا را از مواد حذف کرده و قسمتی از خمیرتان را برای استفاده در روی پای به کار ببرید.
خمیر را به صورت یک تکه یا حصیری روی مواد بچینید و روی آن را با برس آشپزی، زرده تخم مرغ بمالید. در این صورت شما یک تارت گوشت خواهید داشت.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران حسین امیرعبداللهیان بالگرد
آیت الله رئیسی فرودگاه مهرآباد هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران بارش باران آموزش و پرورش شورای شهر تهران تهران هلال احمر سیل
قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو یارانه بورس دلار قیمت طلا سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان رسانه ملی شعر لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه ترکیه آمریکا ولادیمیر پوتین چین عربستان
پرسپولیس استقلال مهدی قایدی فوتبال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر مغز افسردگی طول عمر سلامت روان مغز انسان شادی