جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

کیک خامه‌ای موز


کیک خامه‌ای موز

● مواد لازم
▪ دو عدد تخم مرغ درشت
▪ یک لیوان شکر
▪ یک سوم لیوان روغن کانولا
▪ یک و نیم لیوان (حدود ۳ موز) موز رسیده و له شده
▪ دو عدد موز کامل
▪ نصف لیوان شیر
▪ اسانس وانیل
▪ یک لیوان …

مواد لازم

دو عدد تخم مرغ درشت

یک لیوان شکر

یک سوم لیوان روغن کانولا

یک و نیم لیوان (حدود ۳ موز) موز رسیده و له شده

دو عدد موز کامل

نصف لیوان شیر

اسانس وانیل

یک لیوان آرد سبوس دار( آرد نان)

یک لیوان آرد کیک

یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر

نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین

نصف قاشق مرباخوری نمک

مواد لازم برای تهیه خامه باواریان

سه چهارم لیوان شیر کم چرب

یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم

دو قاشق غذاخوری شکر

نصف قاشق مرباخوری وانیل

نصف لیوان خامه زده شده

طرز تهیه

فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

دو قالب گرد، هر کدام حدود ۲۳ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم مرغ، یک لیوان شکر و روغن را در ظرف با هم بزنید. موز له شده، شیر و وانیل را اضافه کنید.

آرد سبوس دار، آرد کیک، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط موز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مایه را به طور مساوی در ۲ قالب تقسیم کرده و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۵ دقیقه پس از پخت کیک را روی سینی سیم دار برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.

طرز تهیه خامه باواریان

شیر را در قابلمه بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بماند.

۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا ژلاتین حل شود. در این مرحله اسانس وانیل را اضافه کرده و بگذارید خنک شود. مواد را به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید و گاه گاهی نیز هم بزنید تا غلیظ شود.

خامه را بزنید تا کمی سفت شود و سپس یک سوم بقیه خامه را به آرامی به مواد شیر اضافه و هم بزنید. خامه به دست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و کیک را با خامه و موز ترکیب و تزئین کنید.