دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

فلفل قرمز دلمه‌ای شكم پر


●مواد لازم: (برای چهار نفر)
▪فلفل دلمه‌ای قرمز ۱۲عدد
▪عدس پخته شده ۴/۱ فنجان
▪پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
▪آب سبزی‌‌های پخته شده ۱ فنجان ( عصاره‌ی سبزی)
▪رب‌گوجه‌فرنگی …

مواد لازم:

(برای چهار نفر)

فلفل دلمه‌ای قرمز ۱۲عدد

عدس پخته شده ۴/۱ فنجان

پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری

آب سبزی‌‌های پخته شده ۱ فنجان ( عصاره‌ی سبزی)

رب‌گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آب ۴/۱ فنجان

سیر ۱ حبه خرد شده

هویج خرد شده یك عدد( ۷۰ گرم)

فلفل سبز دلمه‌ای نگینی‌خردشده یك عدد (۹۰ گرم)

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد كوچك( ۸۰ گرم)

طرز تهیه:

فر را روشن می‌كنیم تا گرم شود. روغن را داخل ماهی‌تابه می‌ریزیم و پیاز و سیر را در آن كمی‌ سرخ می‌كنیم. بعد هویج را اضافه می‌كنیم. بعد از اینكه هویج‌ها كمی نرم شدند، رب، عدس، فلفل سبز و آب سبزیجات را اضافه می‌كنیم و می‌پزیم تا آب اضافه آن كشیده شود.

فلفل‌ها را در فر قرار می‌دهیم تا مغزپخت شود. بعد قسمت بالای فلفل‌ها را جدا می‌كنیم، تخم‌های آن را می‌گیریم و داخل آن‌ها را از مواد آماده شده پر می‌كنیم و روی آن‌ها را پنیر می‌ریزیم و دوباره در فر می‌گذاریم تا پنیر آن آب شود.

میزان كالری برای هر نفر :

۱۸۴ كالری

میزان چربی:

۶/۶ گرم.

خانم كاترین گزوزیان