سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
رنگینك
مواد لازم :
خرما یك كیلو
آرد گندم ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
پودر قند یك فنجان
كره ۲۵۰ گرم
دارچین دو قاشق مرباخوری
پسته چرخ شده نصف فنجان
طرز تهیه:
هسته های خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید. در دیس گردی یك ردیف خرما بچینید و سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید كه كاملاً طلایی شود و بعد كمی كه خنك شد نصف آن را روی خرماها ریخته و كمی پودر قند روی آن بپاشید و دوباره یك ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی مانده پودر قند را بر روی آن بپاشید. در انتها می توانید سطح رنگینك را با دارچین و پودر پسته تزئین كنید.
نكات تغذیه ای :
این گونه دسرها دارای انرژی زیادی هستند. به همین دلیل برای ماه مبارك رمضان مناسب می باشند تا در هنگام روزه داری فرد دچار گرسنگی و بی حالی نشود.
در تهیه این دسر از خرما ، كره ، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زیاد استفاده شده است كه در مجموع انرژی زیادی معادل ۸۰۹۳ كالری دارا می باشند. اگر این مقدار رنگینك، توسط ۲۰- ۱۵ نفر خورده شود، به طور متوسط سهم هر فرد از انرژی ۴۶۲ كالری خواهد بود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست