جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
دمی باقلا
برنج :  ۱۰۰۰ گرم
باقلا :  ۷۵۰ گرم
پیاز :  ۴ عدد
روغن :  ۲۰۰ گرم
زردچوبه :  ۳ قاشق مربا خوری
کشمش :  ۲۵۰ گرم
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت میدهیم ۴ تا ۵ لیوان آب در آن میریزیم باقلا را تمیز کرده میشوئیم و داخل ظرف پیاز میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه مینمائیم میگذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را میشوئیم با ۴ تا ۵ لیوان آب مخلوط باقلا مینمائیم بههم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود در صورت مصرف کشمش آن را میشوئیم و وسط پلو را باز میکنیم و لای آن میگذاریم و در حدود یکساعت باید با حرارت ملایم یا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت ۳۵۰ درجه است، موقع کشیدن کشمش را با کفگیر برمیداریم پلو را در دیس میکشیم و بعد کشمش را روی آن میریزیم و روغن داغ کرده روی آن میدهیم - ممکن است چند عدد تخم مرغ نیمرو نیز روی پلو بچینیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه روسیه جنگ مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
ایران هواشناسی تهران بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
سریال کتاب نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب فشار خون دیابت کبد چرب کاهش وزن بیمه