شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
سرکه و آبغوره
سرکه دارای خواص ارزشمند تغذیه ای است. رنگیزه های انگور (به ویژه انگور یاقوتی و سیاه) آنتی اکسیدان های مناسبی هستند که از بسیاری بیماری های سرطانی و پیرشدن سریع سلول ها پیشگیری کرده موجب طول عمر می شوند. مصرف غوره و آبغوره اگر در حد اعتدال باشد و هنگام تهیه آبغوره به آن نمک و دیگر افزودنی ها اضافه نشده باشد هیچگونه ضرری برای مصرف کننده ندارد. بدیهی است مصرف هر ماده غذایی باید توام با رعایت تناسب و اعتدال در مصرف باشد و مصرف همه غذاهای ترش (اسیدی) به مقدار فراوان هم برای دستگاه گوارش و هم دیگر اندام های بدن می تواند ضررهایی را به همراه داشته باشد.
گرچه غذای ترش موجب افزایش جذب کلسیم و برخی از دیگر مواد معدنی می شود، ولی مصرف فراوان این گونه غذاها احتمال دفع کلیوی کلسیم را نیز افزایش می دهد و لذا گفته می شود مصرف بیش از حد آبغوره موجب تشدید پوکی استخوان می گردد. ضمنا مصرف ترشی، آبغوره و دیگر غذاهای ترش موجب نابود شدن و بی اثر شدن چربی های غذایی خورده شده نمی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست