پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
املت اسفناج و پنیر

مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شیر کم چرب ۱ لیوان
اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
کره ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. اسفناج و گوجه های خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره و نمک روی آن بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه اسفناج را بپزید؛ پس از ۱۰ دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید.
۲. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و شیر، نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و با چنگال مخلوط نمایید تا مایه یکدست شود.
۳. کف تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مخلوط تخم مرغی را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن تابه انرا خوب پخش کنید. مایه اسفناج و پنیر رنده شده را روی املت بریزید صبر کنید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و حباب بزند سپس به ارامی نصف تخم مرغ را روی خودش برگردانید؛ چند بار این طرف ان طرف کنید تا کاملا طلایی شود سپس در ظرف بگذارید.
۴. توجه داشته باشید که هنگام مخلوط کردن اسفناج و پنیر، مایه اسفناج کاملا خنک شده باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست