دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
عدس پلو با قارچ
قبل از هجوم فست فودها و یا سایر غذاهای طبخ و آماده طبخ، خانواده ها هفته ای تا دو بار هم «عدس پلو» با گوشت قلقلی و یا با خرما و كشمش می خوردند شاید اصلاً به این موضوع هم فكر نمی كردند كه ذخیره فسفر مغزشان هیچ گاه ته نخواهد كشید!
مواد اولیه و طرز تهیه عدس پلو و قارچ:
مواد اولیه:
برنج فرد اعلا: یك كیلو، عدس درشت و سبزرنگ: ۲۵۰ گرم، قارچ: ۲۵۰ گرم، گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم، رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری، روغن مایع: یك فنجان، پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری، زعفران ساییده: به مقدار دلخواه.
اما نمك به اندازه استاندارد با این تاكید كه دستتان برای خوردن فلفل كاملاً باز است.
شیوه پخت:
برنج را شسته و با نمك خیس می كنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس كرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن كشیده شود.
گوشت چرخ كرده را با روغن و پیازداغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می كنیم و با رب گوجه فرنگی، نمك و فلفل به گوشت اضافه می كنیم.
سپس یك فنجان آب به گوشت می افزاییم و می گذاریم بپزد. عدس پخته را به گوشت و قارچ پخته افزوده و پس از پختن برنج، آن را لابه لای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج می ریزیم و می گذاریم دم بكشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست