یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
عدس پلو با قارچ
قبل از هجوم فست فودها و یا سایر غذاهای طبخ و آماده طبخ، خانواده ها هفته ای تا دو بار هم «عدس پلو» با گوشت قلقلی و یا با خرما و كشمش می خوردند شاید اصلاً به این موضوع هم فكر نمی كردند كه ذخیره فسفر مغزشان هیچ گاه ته نخواهد كشید!
مواد اولیه و طرز تهیه عدس پلو و قارچ:
مواد اولیه:
برنج فرد اعلا: یك كیلو، عدس درشت و سبزرنگ: ۲۵۰ گرم، قارچ: ۲۵۰ گرم، گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم، رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری، روغن مایع: یك فنجان، پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری، زعفران ساییده: به مقدار دلخواه.
اما نمك به اندازه استاندارد با این تاكید كه دستتان برای خوردن فلفل كاملاً باز است.
شیوه پخت:
برنج را شسته و با نمك خیس می كنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس كرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن كشیده شود.
گوشت چرخ كرده را با روغن و پیازداغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می كنیم و با رب گوجه فرنگی، نمك و فلفل به گوشت اضافه می كنیم.
سپس یك فنجان آب به گوشت می افزاییم و می گذاریم بپزد. عدس پخته را به گوشت و قارچ پخته افزوده و پس از پختن برنج، آن را لابه لای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج می ریزیم و می گذاریم دم بكشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی شهرداری تهران زاهدان سیل فضای مجازی یسنا باران سازمان هواشناسی سامانه بارشی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار مسکن تورم قیمت طلا بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ارز ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی پایتخت موسیقی مهران غفوریان دفاع مقدس صداوسیما سریال سینمای ایران کتاب
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا جواد نکونام باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا عکاسی تبلیغات کولر مایکروسافت
دیابت چای کودک توت فرنگی چاقی قهوه