یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

عدس پلو با قارچ


عدس پلو با قارچ

قبل از هجوم فست فودها و یا سایر غذاهای طبخ و آماده طبخ، خانواده ها هفته ای تا دو بار هم «عدس پلو» با گوشت قلقلی و یا با خرما و كشمش می خوردند شاید اصلاً به این موضوع هم فكر نمی كردند …

قبل از هجوم فست فودها و یا سایر غذاهای طبخ و آماده طبخ، خانواده ها هفته ای تا دو بار هم «عدس پلو» با گوشت قلقلی و یا با خرما و كشمش می خوردند شاید اصلاً به این موضوع هم فكر نمی كردند كه ذخیره فسفر مغزشان هیچ گاه ته نخواهد كشید!

مواد اولیه و طرز تهیه عدس پلو و قارچ:

مواد اولیه:

برنج فرد اعلا: یك كیلو، عدس درشت و سبزرنگ: ۲۵۰ گرم، قارچ: ۲۵۰ گرم، گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم، رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری، روغن مایع: یك فنجان، پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری، زعفران ساییده: به مقدار دلخواه.

اما نمك به اندازه استاندارد با این تاكید كه دستتان برای خوردن فلفل كاملاً باز است.

شیوه پخت:

برنج را شسته و با نمك خیس می كنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس كرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن كشیده شود.

گوشت چرخ كرده را با روغن و پیازداغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می كنیم و با رب گوجه فرنگی، نمك و فلفل به گوشت اضافه می كنیم.

سپس یك فنجان آب به گوشت می افزاییم و می گذاریم بپزد. عدس پخته را به گوشت و قارچ پخته افزوده و پس از پختن برنج، آن را لابه لای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج می ریزیم و می گذاریم دم بكشد.