پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی خرمایی


شیرینی خرمایی

● مواد لازم (برای شش نفر)
▪ ۱۰۰ گرم کره
▪ یک فنجان شکر
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق چایخوری وانیل
▪ یک فنجان آرد
▪ یک فنجان خرمای خرد شده
▪ نصف فنجان گردوی خرد شده (به دلخواه)
▪ زمان لازم: …

مواد لازم (برای شش نفر)

۱۰۰ گرم کره

یک فنجان شکر

یک عدد تخم مرغ

یک قاشق چایخوری وانیل

یک فنجان آرد

یک فنجان خرمای خرد شده

نصف فنجان گردوی خرد شده (به دلخواه)

زمان لازم:

۴۵ دقیقه

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید. سپس شکر و خامه را با هم مخلوط کنید، سپس تخم مرغ زده شده و وانیل را به آن بیفزائید.آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. خرما و گردو را نیز به آنها اضافه کنید. شیرینی را در سینی چرب شده قرار داده و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از سرد شدن آن را با چاقو برش بزنید.

[فرشته علیزاده]