شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کیک خرمایی


مواد لازم:
خرمای بدون هسته  25 عدد
کره                       1و1/4 فنجان
شکر                     1و1/4 فنجان
تخم مرغ                2عدد
آرد سفید               2و1/2 فنجان
گردوی خرد شده     2 فنجان
بیکینگ پودر           2قاشق مرباخوری
وانیل                    1/3 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا آب جوش را روی خرما بریزید و با چنگال خوب له کنید. شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب بزنید تا به طور کامل غلیظ شود. آن گاه کره را اضافه کرده و کمی هم بزنید . سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را با کمی از خرمای له شده در مایه ریخته و با دور ملایم هم بزنید. این کار را هم چنان ادامه دهید تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود . پس از آن همزن را کمی تند کنید تا مایه یکدست و صاف شود. سپس نصف مغز گردو را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط نمایید. حالا این مایه را در قالبی که قبلاً در آن کاغذ چرب شده انداخته اید بریزید و باقی مانده گردو را روی سطح آن بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بگذارید بپزد.

 

نکات تکمیلی در مورد کیک خرمایی

کیک خرمایی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کیک خرمایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک خرمایی