شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سالمون | طرز تهیه سالاد سالمون دودی


مواد لازم سالاد سالمون دودی



ژامبون بره  240 گرم

سالمون دودی 100 گرم

دوغ  ¾ پیمانه

موسیر  ¼ پیمانه

سس مایونز  ½ پیمانه

تخم مرغ  3 عدد بزرگ

آووکادو  1 عدد

کاهو پیچ  1 عدد

شوید  3 قاشق غذاخوری

آب لیمو  1 قاشق غذاخوری

نمک  ½ قاشق چای خوری

فلفل  به مقدار لازم


سالاد سالمون | طرز تهیه سالاد سالمون دودی


طرز تهیه سالاد سالمون دودی



    تخم مرغ ها را طوری آب پز کنید که سفت باشند. دوغ، سس مایونز، موسیر ریز شده، شوید تازه خرد شده، آب لیموی تازه و نمک را در کاسه کوچکی با هم زن خوب مخلوط کنید و بعد فلفل تازه آسیاب شده را هم به آن ها اضافه کنید. درب آن را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
    ژامبون ها را یک لایه در تابه بچینید و روی حرارت متوسط برای 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید؛ گهگاهی آن ها را برگردانید تا ترد شوند. سپس آن ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن شان گرفته شود. وقتی خنک شد، هرکدام را به تکه های کوچک خرد کنید.
    کاهو ها را با دست تکه کنید و سعی کنید کاهو پرپر نشود تا ظاهری زیبا تر داشته باشد. سپس آن ها را روی سینی بچینید. هر یک از تخم مرغ ها را به 4 قسمت تقسیم کنید. سالمون پخته شده دودی را به چند تکه تقسیم کنید و آووکادو را پوست بکنید، هسته آن را در آورید و خرد کنید. سپس ژامبون، تخم مرغ، سالمون و آووکادو را روی کاهو ها بچینید. نصف سس را نم نم روی آن ها بریزید. کمی به سالاد فلفل بزنید و باقی سس را در کنارش سرو کنید.


سالاد سالمون | طرز تهیه سالاد سالمون دودی

نکات تکمیلی در مورد سالاد سالمون

سالاد سالمون جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سالاد سالمون را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سالاد سالمون ، طرز تهیه سالاد سالمون دودی