سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

پاستا با سس سبز | طرز تهیه پاستا با سس سبز


مواد لازم پاستا با سس سبز
 
پاستا (از هر شکلی):600 گرم؛
روغن زیتون:150 میلی گرم؛
مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز):به میزان لازم؛
مغز گردو:50 گرم؛
نمک و فلفل:به میزان لازم؛
پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار):50 گرم.
 
 

پاستا با سس سبز | طرز تهیه پاستا با سس سبز
 
طرز تهیه پاستا با سس سبز
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در محفظه ویژه دستگاه مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
سپس مغز گردو، نمک، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید. پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید، در بشقاب بریزید و با سس تزیین کنید.
 

پاستا با سس سبز | طرز تهیه پاستا با سس سبز
نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا با سس سبز ، طرز تهیه پاستا با سس سبز


همچنین مشاهده کنید