چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر


مواد لازم :
گوشت گوسفند             2 کیلو
برنج                            1/2 پیمانه
لپه پخته و چرخ شده      1/2 پیمانه
 تخم مرغ                     2 عدد
 پیاز رنده شده              1/2 عدد
نمک و فلفل و ادویه      به مقدار لازم
گلسرخ خشک - آویشن خشک - مرزه خشک با هم   یک ق چ
ادویه خورشی              1  قاشق چایخوری
آرد نخود چی                2  قاشق غذاخوری
تره تازه خرد شده          1  پیمانه
رب گوجه فرنگی           2  قاشق غذاخوری
بلدرچین                      2 عدد
پیاز داغ عسلی            1/2 پیمانه
زغفران دم کرده            2 قاشق غذاخوری
آلو و زردآلو و زرشک و گردو


طرز تهیه :

ابتدا بلدرچین را از قبل تمیز کرده و داخل شکم آن را نمک و فلفل مالیده و به پوست آن کمی زعفران دم کرده بمالید و کمی در روغن تفت دهید و با مواد بالا :گردو و آلو وزردآلو قیسی و زرشک و پیاز داغ پر کنید .گوشت را با گوشتکوب برقی ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند. به آن نمک و فلفل و ادویه جات و سبز خشک و لپه و برنج پخته و چرخ شده و پیاز عسلی شده را اضافه کرده ومجددا ورز دهید .مقداری سبزی خشک و تره داخل پیاز داغ بریزید و سپس کمی آب داخلش ریخته و رب گوجه و ادویه جات را اضافه کنید تا رنگ پس بدهد .حالا گوشت را دو قسمت کرده و میان هر کدام یک بلدرچین گذاشته و با دست گرد کنید تا بسته شود سپس آن هاراداخل قابلمه قراردهید توجه کنید که آب در حال جوش نباشد.بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند.

نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی

کوفته تبریزی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر


همچنین مشاهده کنید