سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مارمالاد نارنگی | طرز تهیه مارمالاد نارنگی


مواد لازم مارمالاد نارنگی


مغز نارنگی     1 کیلو گرم
شکر     1 کیلو گرم
ورق ژلاتین     3 الی 4 ورق


مارمالاد نارنگی | طرز تهیه مارمالاد نارنگی


طرز تهیه مارمالاد نارنگی

منظور از مغز نارنگی این است که پوست نارنگی را بگیریم و پوست دوم آن را نیز جدا کنیم و هسته های آنها را نیز بگیریم. پس از اینکه مغز نارنگیها را در آوردیم، آنها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا شکر آن به جوش آید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود.
     ورقه ژلاتین، را در آب جوش حل می کنیم. پس از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده را داخل آن می ریزیم و سپس کمی رنده پوست پرتقال و یا نارنگی را داخل آن می ریزیم و پس از 2 الی 3 جوش آن را از روی حرارت بر می داریم.


مارمالاد نارنگی | طرز تهیه مارمالاد نارنگی

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد نارنگی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد نارنگی ، طرز تهیه مارمالاد نارنگی


همچنین مشاهده کنید