جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

ماهی بخار پز | طرز تهیه ماهی بخار پز


مواد لازم برای ماهی بخار پز
ماهی سفید یا آزاد 1 عدد
روغن زیتون 3/1 پیمانه
آبلیمو 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

ماهی بخار پز | طرز تهیه ماهی بخار پز
 
طرز تهیه ماهی بخار پز
 
ماهی را به دقت از داخل گوش و دهان تمیز کرده از زیر شکم ماهی تا زیر گردن چاک کوچکی می دهیم . محتویات داخل شکم ماهی را خارج کرده داخل شکم را تمیز می شوییم . باله های زیر شکم و پشت آن را با قیچی می گیریم . ماهی را کاملاً خشک کرده , از قسمت زیر سر ماهی و بالای دم ماهی با کارد برش سطحی می دهیم و مطابق تصویر , پوست آنرا می گیریم . بعد روغن زیتون, آبلیمو, نمک و فلفل را مخلوط کرده , تمام سطح روی ماهی و شکم ماهی را با این مواد مزه دار می کنیم . در سینی فر کمی آب ریخته , ماهی را در فویل چرب شده پیچانده طوری که موقع جدا کردن فویل به ماهی نچسبد . سینی محتوی ماهی را روی پنجره وسط فر در حرارت 400 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت میگذاریم بماند . مجدداً از سس آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل به ماهی زده , در فر قرار داده درجه فر را به 350 درجه رسانده به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم بماند . سپس ماهی را به کمک دو کفگیر از سینی فر برداشته و در دیس یا سینی زیبایی قرار می دهیم و روی آن را مطابق تصویر تزئین می کنیم .
 
نکات تکمیلی در مورد ماهی بخار پز

ماهی بخار پز جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ماهی بخار پز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ماهی بخار پز ، طرز تهیه ماهی بخار پز