دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج


مواد لازم میگوی لیمویی با برنج

برنج سفید دانه بلند 1 پیمانه
سرکه سفید ½ پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
میگوی متوسط پاک شده 450 گرم
لیموی برش زده 1 عدد
جعفری ساتوری شده 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج


طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج


    در یک ظرف در دار بزرگ مناسب ماکروویو، برنج شسته شده را به همراه سرکه، روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز و دو پیمانه آب می ریزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    در ظرف را می گذاریم و آن را به مدت 20 دقیقه در ماکروویو می گذاریم تا برنج کاملاً نرم شده و آب آن جذب شود. در حین پخت، دو بار آن را زیر و رو می کنیم.
    میگوها و برش های لیمو را در برنج مخلوط کرده و باز در آن را گذاشته و 3 دقیقهٔ دیگر در ماکروویو می گذاریم. سپس آن را دو دقیقه با در بسته کنار می گذاریم تا میگوها شفاف شوند. سپس جعفری را در آن مخلوط کرده و سریعاً سرو می کنیم.


طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج

نکات تکمیلی در مورد میگوی لیمویی با برنج

میگوی لیمویی با برنج جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میگوی لیمویی با برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج