چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
نرگسی اسفناج | طرز تهیه نرگسی اسفناج
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 حبه
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید ، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).
نرگسی اسفناج جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نرگسی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی شهید جمهور رئیسی حسین امیرعبداللهیان ایران شهادت سقوط بالگرد
هواشناسی مترو فرودگاه شهرداری تهران سازمان هواشناسی بارش باران کنکور شهر تهران آموزش و پرورش هلال احمر امتحانات نهایی پلیس
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس دلار سایپا یارانه ایران خودرو یارانه نقدی
هالیوود مسعود ده نمکی تلویزیون موسیقی هنرمندان سینمای ایران سینما لیلا حاتمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی شعر رسانه ملی
دانش بنیان
فلسطین شهید خدمت رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه آمریکا چین حماس ولادیمیر پوتین
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بارسلونا
هوش مصنوعی اینترنت اپل مایکروسافت سامسونگ مغز تبلیغات گوگل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر طول عمر افسردگی فشار خون