چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

نرگسی اسفناج | طرز تهیه نرگسی اسفناج


 مواد لازم برای نرگسی اسفناج

اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 حبه


نرگسی اسفناج | طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید ، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).


نرگسی اسفناج | طرز تهیه نرگسی اسفناج

نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نرگسی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نرگسی اسفناج ، طرز تهیه نرگسی اسفناج