یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مجله ویستا

کوفته هویج | طرز تهیه کوفته هویج


مواد لازم جهت تهیه کوفته هویج



گوشت چرخکرده 500 گرم
هویج 300 گرم پخته وچرخ شده
آرد نخودچی 3 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد رنده شده
تخم مرغ 1عدد
نمک به میزان لازم فلفل و زردچوبه
دارچین 1 قاشق مربا خوری
روغن به میزان لازم برای سرخ کردن

مواد لازم برای سس کوفته هویج


رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
فلفل و نمک بمقدار کافی
زعفران ابکرده 1 قاشق مرباخوری


کوفته هویج | طرز تهیه کوفته هویج

طرز تهیه کوفته هویج

گوشت وهویج چرخ شده پیاز رنده شده و ارد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین را خوب مخلوط کرده تا چسبندگی پیدا کند.
بعد از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و انرا خوب شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
در یک قابلمه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه را تفت داده تا رنگش باز شود و 2 لیوان اب در قابلمه اضافه کرده.
نمک وفلفل و زعفران را افزوده و شکر و ابلیمو را هم اضافه کنید و بعد از جوش امدن کوفته ها را درون اب قرار بدید بطوریکه این سس روی کوفته ها قراربگیرد و یک ربع با حرارت ملایم ودر باز بپزد.
بعداز 10 دقیقه درب ظرف را بگذارید و کوفته هویج باید سس غلیظی داشته باشد واگر دوست داشتید میتوانید با خلال سیب زمینی سرخ شده میل کنید و چاشنی کوفته هویج ملس است.


کوفته هویج | طرز تهیه کوفته هویج

نکات تکمیلی در مورد کوفته هویج

کوفته هویج جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوفته هویج ، طرز تهیه کوفته هویج