سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

باندالو | طرز تهیه باندالو


مواد لازم برای باندالو
 
  میگوی ریز: 300 گرم
  فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: یک عدد
  پیاز متوسط:یک عدد
  روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
  سویاسس:یک چهارم پیمانه
  زنجبیل رنده شده:2 قاشق چای خوری
  گشنیز ساطوری:یک قاشق غذاخوری
  فلفل سبز تند:یک عدد، ساطوری
  آب​لیموترش:3 قاشق غذاخوری
 

باندالو | طرز تهیه باندالو
 
طرز تهیه باندالو
 
رگ پشت میگوها را خارج کرده و آنها را شسته و خشک کنید.
 
در یک کاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آب​لیمو را مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
 
سیخ های چوبی را که قبلا در آب خیسانده اید، برداشته و به ترتیب یک تکه فلفل دلمه ای، یک تکه پیاز و یک میگو به سیخ بکشید به هر سیخ 3 تا 4 میگو بزنید.
 
میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ کنید. زمان کباب کردن 8 دقیقه و سرخ کردن حدود 6 دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو کنید. سرو این خوراک برای یک شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.
 

باندالو | طرز تهیه باندالو
نکات تکمیلی در مورد باندالو

باندالو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
باندالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

باندالو ، طرز تهیه باندالو


همچنین مشاهده کنید