شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
شربت بار | طرز تهیه شربت بار
شکر (دو و نیم) پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب (یک چهارم) پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو (یک هشتم) قاشق چایخوری (به انگلیسی اسید سیتریک)
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدهید. تا زمانیکه شکر کاملا حل بشود، تقریبا 10 دقیقه طول می کشد.
بعد زعفران را اضافه کنید و بگذارید 4 - 3 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
اگر شکر حل نشد با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید.
با یک برس که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه را تمیز کنید چون اگر همین شکرها بعداً داخل شربت بریزد باعث شکرک زدن می شود.
آبلیمو را بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده است.
برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده شده که اگر در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما می توانید بعد از برداشتن از روی حرارت 2 قاشق غذاخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید
نکات تکمیلی در مورد شربت بار
شربت بار جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شربت بار را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست