یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

شامی ماهی | طرز تهیه شامی ماهی


مواد لازم برای شامی ماهی
 
ماهی جنوب :4 تکه متوسط
سیر :3 حبه 
زنجبیل :30  گرم
پیاز متوسط :2 عدد
پودر زیره :6 قاشق مرباخوری
ادویه کاری :4 قاشق چایخوری
نمک و روغن و زردچوبه و فلفل سیاه :به میزان لازم
فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری
تخم مرغ :یک عدد 
سرکه :4 قاشق غذاخوری  
 

شامی ماهی | طرز تهیه شامی ماهی
 
 
طرز تهیه شامی ماهی
 
تکه های ماهی را در ظرفی داخل فر به همراه نصف لیوان آب در حرارت 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کامل بپزد.
ماهی ها وقتی سرد شد، خارهایش را جدا و ریز خرد کنید.
پیاز را خیلی ریز خرد کنید و داخل ماهی بریزید.
سیر و زنجبیل له شده به همراه بقیه ادویه ها و تخم مرغ را به ماهی اضافه کنید، خوب هم بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. می شود برای این شامی از قسمت دم ماهی یا قسمت هایی که خوردنش سخت است، استفاده کرد. 
به جای فر می تواند ماهی ها را داخل تابه دربسته به همراه نصف لیوان آب بپزید. دلیل انتخاب فر این است که بوی بد ماهی به مشام نمی رسد
نکات تکمیلی در مورد شامی ماهی

شامی ماهی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شامی ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شامی ماهی ، طرز تهیه شامی ماهی