سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پنه با پنیر و گوجه فرنگی


مواد لازم برای  پنه با پنیر و گوجه فرنگی

خامه چرب :2 پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی :یک پیمانه
پنیر رومانو رنده شده : نصف پیمانه
پنیر فونتینا رنده شده :نصف پیمانه
پنیر گورگانزالو :1/4پیمانه
پنیر ریکوتا :2 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا :100گرم
نمک :3/4 قاشق چایخوری
ریحان :برگ تازه
پنه (پاستا لوله ای که اریب برش خورده است) :450 گرم
کره خرد شده :4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنه با پنیر و گوجه فرنگی
طرز تهیه پنه با پنیر و گوجه فرنگی
فر را با دمای 500 درجه فارنهایت روشن کنید.
درون قابلمه متوسطی آب و نمک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
در یک کاسه، همه مواد به غیر از پاستا و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و آن ها را خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.
پاستاها را درون آب جوشیده بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آن ها را آبکش کنید سپس پاستا را نیز به کاسه مخلوط مواد اضافه کنید.
پاستا را در 4 کاسه گراتین تقسیم کنید. روی آن ها کره بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها طلایی و برشته شود. 
نکات تکمیلی در مورد پنه با پنیر

پنه با پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پنه با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پنه با پنیر و گوجه فرنگی