دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک زیتون | طرز تهیه کیک زیتون، بادام و انگور قرمز


مواد لازم برای کیک زیتون ، بادام و انگور قرمز
 
یک پیمانه ماست یونانی (چکیده و کم چرب)
 
نصف پیمانه روغن زیتون
 
3 عدد تخم مرغ
 
یک عدد لیموترش
 
نصف پیمانه شکر
 
1 ¼ پیمانه آرد کامل
 
¾ پیمانه بادام خرد شده
 
دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 
¼ قاشق چایخوری نمک
 
دو پیمانه انگور قرمز بی دانه
 
روغن زیتون
 

کیک زیتون | طرز تهیه کیک زیتون، بادام و انگور قرمز
 
 
 
 
طرز تهیه کیک زیتون ، بادام و انگور قرمز
 
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
 
در یک کاسه بزرگ، ماست، روغن زیتون، تخم مرغ، پوست رنده شده لیموترش و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر، آرد، بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
قالب تارت رابا روغن زیتون چرب کنید. مواد را داخل قالب بریزید. انگورها را از وسط دو نیم کنید و به صورت تزئینی روی مواد قرار دهید.
 
قالب را به مدت 15 دقیقه درون فر بگذارید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شوند. پیش از سرو این تارت، باید چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سپس ماست یونانی و عسل سرو کنید.
 

کیک زیتون | طرز تهیه کیک زیتون، بادام و انگور قرمز
نکات تکمیلی در مورد کیک زیتون

کیک زیتون جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیک زیتون را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کیک زیتون ، طرز تهیه کیک زیتون، بادام و انگور قرمز