جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

برش های سیب


برش های سیب

● مواد لازم برای خمیر:
زرده تخم مرغ _ یک عدد
شیر _ نصف پیمانه
آرد _ دو و نیم پیمانه
نمک _ یک قاشق مرباخوری
کره سرد _ یک پیمانه
مواد داخل برش ها:
سیب ترش برش زده _ ۸ پیمانه
شکر _ یک پیمانه
پودر …

مواد لازم برای خمیر:

زرده تخم مرغ _ یک عدد

شیر _ نصف پیمانه

آرد _ دو و نیم پیمانه

نمک _ یک قاشق مرباخوری

کره سرد _ یک پیمانه

مواد داخل برش ها:

سیب ترش برش زده _ ۸ پیمانه

شکر _ یک پیمانه

پودر دارچین _ ۲ قاشق مرباخوری

برشتوک _ یک پیمانه

پودر جوزهندی _ نصف قاشق مرباخوری

سفیده تخم مرغ _ یک عدد

شکر _ دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه:

پودر قند _ یک پیمانه

وانیل _ کمی

شیر _ یک تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

درجه فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. زرده تخم مرغ را در کاسه کوچکی هم بزنید و نصف پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید، با نوک انگشتان یا چنگال هم بزنید تا شبیه خرده نان شود. خمیر را نصف کنید. نصف خمیر را روی سطحی آغشته به آرد به شکل مستطیل باز کنید و در قالبی به اندازه ۳×۳۸×۲۵ سانتی متر چرب شده پهن کنید. روی خمیر ابتدا برشتوک بریزید و سپس برش های سیب را بچینید. یک پیمانه شکر، یک و نیم قاشق مرباخوری پودردارچین و جوزهندی را با هم مخلوط کنید و روی سیب ها بپاشید. خمیر دوم را به اندازه ۲۷×۴۰سانتی متر باز کنید و روی سیب قرار دهید. سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند سپس با برش روی خمیر بمالید. باقی مانده دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر را در ظرف کوچکی مخلوط کنید و روی خمیر بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا طلایی شود سپس از فر در بیاورید کمی که سرد شد برش بزنید.

پودرقند، وانیل و شیر را به اندازه کافی مخلوط کنید و روی برش ها بریزید.