شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

تاماگو | طرز تهیه تاماگو


 مواد لازم تاماگو



روغن به مقدار لازم
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد


طرز تهیه تاماگو



    تمام مواد را در یک کاسه گود با هم ترکیب می کنیم و آنها را خوب هم می زنیم تا به شکل خمیر در آید. یک تابه مربع شکل انتخاب می کنیم و کمی روغن را در آن داغ می کنیم و بعد مایه تاماگو را به آن اضافه می کنیم (به قطر 1 سانتیمتر).


تاماگو | طرز تهیه تاماگو


    بعد از دو یا سه دقیقه که ته املت متمایل به قهوه ای می شود، با کفگیر ⅓ از املت را از گوشه تابه کمی بلند می کنیم و تا می کنیم روی ⅓ دیگر و دوباره دو تای قبلی را تا می زنیم روی ⅓ آخر. ( اگر تابه را در ذهنمان به 3 تا  ⅓ تقسیم کنیم، املت را از سمت راست به اندازه ⅓ تا می کنیم و بعد یک تای دیگر، تا کل املت در ⅓سمت چپ تابه قرار گیرد). لازم نیست که آن را برگردانیم، فقط تا می کنیم. حتی اگر قسمت رویی آن ظاهراً نپخته باشد. نگران نباشید، لایه های داخلی در حین کار کم کم می پزند.
    املت تا خورده را در تابه باقی می گذاریم و دوباره  ⅔ تابه که خالی مانده را به روغن آغشته می کنیم. دقت کنید مایه ای که اضافه می کنیم باید با املت پخته شده و تا شده تماس داشته باشد. پس اجازه می دهیم مایه جدید کمی به زیر املت پخته نفوذ کند.
    مایه جدید که پخت، از سمتِ چپ املت تا خورده مان را بر می گردانیم روی مایه جدید پخته شده و دوباره همین کار را انجام می دهیم تا کل املت مثل رولت پیچیده شود. تاماگو را از روی حرارت برمی داریم.
    حالا که تاماگو آماده شده است، آن را روی صفحه برش خشک قرار می دهیم و به تکه هایی با قطر 2 سانتیمتر برش می زنیم. می توانید از آن به عنوان رویه سوشی نیگیری یا به عنوان مخلفات داخل یا در کنار سوشی تماکی یا ماکی استفاده کنید. املت ژاپنی آماده است.


تاماگو | طرز تهیه تاماگو

نکات تکمیلی در مورد تاماگو

تاماگو جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تاماگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تاماگو ، طرز تهیه تاماگو


همچنین مشاهده کنید