یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
پاکسازی بدن با سبزیجات
هر فصل سال میوهها و سبزیجاتی خاص دارد که موهبتی الهی برای حفظ سلامت و پاکسازی جسم و جان ماست. در این مقاله قصد داریم خواص برخی گیاهان، میوهها و سبزیجات فصل بهار را برشماریم که تا زمان باقی است از آنها استفاده کرده و سلامت خود و خانوادهتان را تضمین کنید. به دلیل شرایط آب و هوایی، میوهها و سبزیجات تازه بهاری تاثیرات معجزهآسایی بر ما دارند؛ پس از آنها غافل نشوید.
● توتفرنگی
فصل بهار یادآور میوههای خوش آب و رنگی چون توتفرنگی است. گرچه ممکن است در سایر ایام سال نیز برخی فروشگاهها این میوه را به صورت کشت گلخانهای عرضه کنند، اما بهار زمانی است که توتفرنگیها به صورت طبیعی رشد کرده و بارور میشوند. هر فنجان از این میوههای قرمز، خوشمزه و آبدار دارای ۵/۳ گرم فیبر غذایی است و میتوان ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین کند. دقت کنید توتفرنگیهایی که تهیه میکنید قرمز و یکدست باشند. میتوانید به جای چای شیرین، توتفرنگی را در وعده صبحانه میل کرده یا حتی اگر حال و حوصله داشتید با آن شیرینی و کیکهای خانگی کمشکر و سالم بپزید.
● باقالی، ریواس و قارچ
باقالی از سبزیجات طلایی فصل بهار است که سرشار از پروتئین و فیبرهای غذایی بوده و پس از مصرف آن، تا چند ساعت احساس سیری میکنید. ریواس نیز از مواهب این فصل و سرشار از ویتامین C، پتاسیم و منگنز است. راستی ساقههای ریواس که تنها بخش قابل خوردن این گیاه را تشکیل داده، بسیار ترش و خوشمزه است. بهار همچنین فصل قارچهای خودرو و وحشی است که از آب باران تغذیه کرده و رطوبت ملایم این وقت از سال به باروری آنها منجر میشود. با سر زدن به پارکهای جنگلی شاید بتوانید قارچهای وحشی بیابید؛ فقط مراقب باشید گرفتار قارچهای خندهآور نشوید!
● تربچه قرمز
تربچههای نقلی نه تنها دارای خواص بالایی هستند، بلکه در کنار سبزی خوردن جلوهای تازه به سفره شما میدهند. جالب است بدانید تربچه در حقیقت ریشهای خوراکی است که هر فنجان آن معادل یک سوم نیاز روزانه فرد به ویتامین C را برطرف میکند، در حالی که انرژی موجود در آن کمتر از ۲۵ کالری است. بهترین تربچهها، دارای رنگ تیرهتر و ریشهای محکمتر هستند. از تربچه و برگهای مخملیاش میتوانید برای تهیه سالاد و تزئین غذاهای خود نیز کمک بگیرید.
● نخود فرنگی
نخود فرنگی تازه یکی دیگر از ارمغانهای بهار برای سلامتی ماست که همچون سایر حبوبات دارای چربی بسیار پایین بوده و از نظر فیبر غذایی بسیار غنی است و منبعی مناسب برای تأمین پروتئین به شمار میرود.
این ماده غذایی دارای مقادیر مناسبی از ویتامین B، C و روی است که البته با توجه به نژاد و گونه گیاه مقدار آن متفاوت است. توصیه میکنیم این سبزیجات قلقلی را به هر بهانهای در کنار غذا یا سالاد خود بریزید.
● بوی ریحان، عطر پونه
یکی از موهبتهای بهاری همانا سبزیهای تازه، خوشبو و خوشمزهای است که در دیگر فصول سال کمتر گیرمان میآید. پیشنهاد میکنیم سبزی خوردن به خصوص ریحان، نعناع و شاهی را در سفره غذایتان داشته باشید و از مواد و املاح معدنی و ویتامینهای سرشار آنها بهره ببرید. از این گذشته، در این ماه میتوانید از برخی سبزیهای کوهی که از آب باران و به صورت وحشی رشد کردهاند غذاهای بینظیری بپزید. اگر این سبزیها را تاکنون امتحان نکردهاید، مطمئنا از عطر، بو و تازگی آنها شگفتزده خواهید شد.
فاطمه آقازاده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت سیزدهم گامبیا دولت حسین امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس افغانستان
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس اوکراین یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون